Aktiviteter på Frilandsmuseet 2019

Hestevognen kører hver dag, når vejret tillader det. Turen koster 30 kr. og tager ca. 20 min.
Ret til ændringer forbeholdes. Rigtig god fornøjelse på Frilandsmuseet.


EN (U)HYGGELIG EFTERÅRSFERIE FOR HELE FAMILIEN

I efterårsferien har væsner fra den nordiske folketro overtaget Frilandsmuseets landsby, og landsbybeboerne har brug for jeres hjælp til at overvinde trolde, nisser, hekse og huldre. Mød kloge koner, skræmte landsbybeboere, hekse og troldmænd, der vil vise jer, hvordan man laver amuletter, så I kan beskytte jer imod troldtøjet. Men pas på - trolden og nøkken ligger på lur! Der vil også være sjove pauser fra det uhyggelige med trylleri, forhindringsbaner, en sansebane og farlige snacks, såsom giftig candy floss, mugne popcorn og meget, meget mere.

Denne begivenhed er for alle aldre og er beregnet for hele familien i modsætning til vores aften aktivitet.

13.-20. oktober
Kl. 10.00 - 17.00


FOR DEM, DER TØR!

Allehelgensaften nærmer sig, og som efterårsnætterne bliver lange, forsvinder skellet mellem denne verden og den overnaturlige. I den lille landsby begynder vætterne at røre på sig. I nattens mørke tager væsenernes styrke til, og et møde med dem er ikke for sarte sjæle. Du må ikke være bange for mørket og alt det, der bevæger sig efter mørkets frembrud.

Til dette unikke arrangement kan gæster opleve museet, når det er allermest skræmmende med knirkende gulve, skæve vægge og mørke skove. Her vil grupper blive guidet igennem et skrækindjagende univers, hvor det gælder om at komme levende igennem mødet med nogle af de mest skrækindjagende karakterer fra den nordiske folketro. Turen varer 45 minutter og begynder hvert kvarter fra hovedindgangen.

Vær venligst opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til denne begivenhed. Billetter skal købes i forvejen lige HER.

Hvis billetterne ikke bliver udsolgt, så vil det være muligt, at købe dem ved indgangen.

12., 13., 18., 19. oktober
Kl. 19.00 - 22.00


Julearrangement

Frilandsmuseets venner indbyder til det traditionelle julearrangement i museets restaurant, hvor vi hører nyt fra museet ved museumschefen Peter Henningsen og nyt fra foreningen ved formanden Jes Damsted. Tilmelding er ikke nødvendig, men bemærk at det har været nødvendigt at fremrykke tidspunktet til kl. 9.30 af hensyn til restaurantens øvrige arrangementer. Bemærk også, at lørdag den 30. november er første dag, hvor museet holder juleåbent. I næste nummer af Nyt fra Frilandsmuseets venner vil der være en udførlig omtale af juleaktiviteterne på museet.

D. 30. november
Kl. 9.30